Golman Brkić operisan, van terena mesec i po dana

Posle malera koji je zadesio reprezentativnog golmana, pitanje je da li će selektor Siniša Mihajlović moći da računa na Brkića u nastavku priprema za kvalifikacione mečeve za Prvenstvo sveta 2014. godine

  • 0

Italijanski fudbalski prvoligaš Udineze objavio je da je prvi čuvar mreže Željko Brkić operisan i da će moći na teren za 30 do 40 dana. Reprezentativac Srbije podvrgnut je hirurškom zahvatu nakon što je na jučerašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Fiorentine zadobio prelom kažiprsta desne šake.

- Brkića je uspešno operisao doktor Nikola Kolini na klinici ''Santa Marija dela Mizerikordija'' u Udinama. On će biti otpušten iz bolnice tokom sutrašnjeg dana, a povratak na teren moguć je u periodu između 30 i 40 dana - objavljeno je na sajtu italijanskog kluba.

Posle malera koji je zadesio reprezentativnog golmana, pitanje je da li će selektor Siniša Mihajlović moći da računa na Brkića u nastavku priprema za kvalifikacione mečeve za Prvenstvo sveta 2014.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA