INSPEKCIJA: Na "teatru snova" ima "mišje aktivnosti"

Na "Old Trafrodu", u hramu fudbala za sve navijače Mančester junajteda, "teatru snova", utvrđeno prisustvo glodara ili, kako napisaše inspektori, “mišje aktivnosti”. Slavnom klubu naloženo je da popravi i česme

  • 0

Ukoliko ne znate za koga da navijate u Premijer ligi, radnici zdravstvene inspekcije bi mogli da vam pomognu! Kako? Lepo! Ukoliko se pak odlučite da ih "ispratite", onda nema dileme da ćete se dvoumiti između Sitija, Liverpula, Evertona, Totenhema i Sanderlenda.

Naime, na stadionima pomenutih ekipa je sve "po propisima", dok su ostalim uprvama "progledali kroz prste".  Češljajući po stadionima, sanitarnim čvorovima, sektorima za hranu i tako dalje, inspekcija je došla do (ne)očekivanih saznanja o uslovima u kojima britanski navijači "uživaju" u fudbalu.

Tako je na "Old Trafrodu", u hramu fudbala za sve navijače Mančester junajteda, "teatru snova", utvrđeno prisustvo glodara ili, kako napisaše inspektori, "mišje aktivnosti". Slavnom klubu je naloženo i da popravi česme!

Problema je bilo i u Redingu, na "Madejskom", gde su u reonima u kojima se služi piće primećene paukove mreže i mrtvi insekti! Hrana nije preporučljiva ni na Čelsijevom "Stamford bridžu", ali je naknadnom inspekcijom utvrđeno da se usluga popravila, te sada nema zamerki.

Skladištenje hrane muči i osoblje Fulamovog "Krejven Kotidža", koji hleb čuvaju na mestima koja nisu za to, a zbog toga što su im neki zidovi bušni, postoji rizik od pojave parazita!

Veliko spremanje je naloženo i Sautemptonu i Stouku, a manje nepravilnosti uočene su i na stadionima Aston Vile, Vigana, Kvins Park Rendžersa i Vest Hema.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA