VELIKA DRAMA: Jovanovski i sedam brejkova!

Srpska teniserka pobedila Špankinju Mariju Terezu Toro Flor 2:6, 6:4, 6:3 i pridružila se ostalim našim igračima u narednoj rundi

  • 0

Srpska teniserka Bojana Jovanovski posle velike drame plasirala se u drugo kolo Australijan opena i pridružila ostaloj petorki naših asova. Jovanovski je posle velikog preokreta i čak sedam brejkova savladala Mariju Terez Toro Flor sa 2:6, 6:4, 6:3, posle 100 minuta borbe.

Jovanovski je ovim trijumfom izborila duel sa Lusi Safarovom, koja je u dva seta bila bolja od Hrvatice Mirjane Lučić sa 7:6(4), 6:4.

Naša sedma predstavnica u Melburnu nije dobro krenula i Špankinja je već u prvih pet gemova napravila dva brejka i povela sa 4:1 i praktično je taj set bio izgubljen sa 6:2.

Posle izjednačene borbe u uvodna tri gema drugog seta, krenulo je "ludilo" sa čak sedam gemova u kojima su teniserke naizmenično pravile brejk.

Prvo je Jovanovski oduzela servis rivalki, Špankinja je odmah uzvratila, a isto se ponovilo i u naredna dva gema, pa još dva. Tu se nije završilo, Jovanovski je nastavila niz i sa 6:4 izjednačila u setovima.

Već na startu odlučujućeg seta Jovanovski je napravila novi brejk, ali Toro Flor nije odustala od pravila pa je brzo uzvratila ribrejkom. Nakon što je konačno osvojila jedan gem na svoj servis, Bojana je odmah ponovo napala rivalkin i novim brejkom povela sa 3:1.

Jovanovski je potom konačno uspostavila kontrolu nad svojim servisom, dobila tri gema i plasirala se u narednu rundu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA