MIHA: Ne dam Zvezdi ni dinara, nek joj da šeik!

Zvezda je na meni inkasirala 15 miliona dolara. Neka daju novac oni koji su je zadužili - rekao je Mihajlović na ideju da bivši asovi pomognu svom klubu

  • 11

U Crvenoj zvezdi se nadaju da bi fondacija koja za cilj ima da sakupi bivše asove koji bi novcem pomogli finansijsku situaciju kluba iz Ljutice Bogdana bila pravo poentiranje, ali je vrlo brzo postalo jasno da jedan od onih na koje se verovatno računalo ne želi u tome da učestvuje.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović smatra da ne bi trebalo on da pomaže Zvezdi da se vrati na bar finansijsku nulu.

- Moj doprinos neće biti nikakav! Ja sam Zvezdi dao mnogo. Neka drugi daju koliko sam ja i možda će Zvezda uspeti. Ono što je Zvezda uzela u mom slučaju nije malo i ne vidim zašto bi sada ponovo uzimala - rekao je Mihajlović za beogradski "Sport".

Mihajlović je bez problema otkrio koliko su "crveno-beli" inkasirali njegovim odlaskom u Sampdoriju.

- Neću pogrešiti ako kažem 15.000.000 dolara!

- Ne interesuje me šta će ko da misli. Zvezdi sam sve vratio sa kamatom. Neka novac daju oni koji su zadužili Zvezdu na desetine miliona, a ne mi, koji smo kroz obešetećenja dali već veliki novac.

Selektor "orlova" je prokomentarisao i dolazak arapskog šeika na "Marakanu" prošle nedelje.

- Neka im on da novac. Samo se bojim da oni koji ga imaju ne daju ga tako lako, jer u suprotnom ne bi ga imali toliko.

- Želim Zvezdi sve najbolje - zavšrio je Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelena

    15. januar 2013 | 11:29

    Bravo Miha..tako i treba nek oni sto su je pokrali ti nek i pomognu...a Miha je svojom zaslugom dogurao doklen je***jer nisu ni menadzeri ni zvezda ostali kratkog rukava**** kad su ga prodali**** PODRZAVAM MIHU <3

  • kurjak

    15. januar 2013 | 11:55

    Miho u pravu si neka sada skoce u pomoc Zvezdi oni sto su je pokrali.,ti i tvoja generacija ste pomogli i vise od toga a sada je red na lopove i tajkune da pruze pomoc.A vi sto udarate minuse i komentarisete protiv Mihe vi niste pravi zvezdasi-Delije

  • Sir Castic

    15. januar 2013 | 11:55

    Ispravno. Hapsenja i zaplena imovine kriminalcima koji su je unistavali je mnogo bolje nego da se dozvoli istima da na suze izvatavaju nekadasnje igrace i opet uzimaju pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA