RAT PODOLSKOG I NAVIJAČA: Igrači Arsenala su go*na...

Nemački napadač posle poraza od Mančester sitija izjavio da se "sr*nja događaju", a na to mu je jedan "tobdžija" napisao da je "go*no"

  • 0

Arsenal je u poslednjem meču u Premijer ligi izgubio od Mančester sitija i to na svom terenu. Vidno "tobdžijama" ove sezone ne cvetaju ruže, ali nemački reprezentativac misli drugačije. Lukas Podolski smatra da nisu imali sreće u meču sa "građanima", ali je pozvao navijače da ih podrže,. Međutim, to je uradio na način koji se ne sviđa pristalicama londonskog kluba.

- Hej fanovi. Sr*nja se događaju. Videli ste utakmicu. Sve je bilo daleko od onog što smo mi očekivali. Ipak, moramo da nastavimo dalje, čeka nas još veliki broj teških utakmica. Budite sa nama, potrebni ste nam. Napred Arsenal! Vaš Poldi - "pozitivan" je, ali i malo vulgaran napadač Arsenala, pa je naišao i na loše komentare na svoj "poziv".

Kao što su navijači pred početak meča na putu ka "Emiratima" vređali Samira Nasrija, tako je i jedan besni simpatizer "tobdžija" osuo paljbu po bivšem igraču Kelna i Bajerna iz Minhena, rekavši mu da je go*no.

- Da, Poldi, sr*nja se događaju. Ipak, pravi navijači Arsenala smatraju da bi se takve stvari manje događale kada bi skupo plaćeni nemački napadač malo češće postizao golove i kada bi se s vremena na vreme vratio na svoju polovinu da pomogne saigračima. S druge strane, isti ti navijači znaju da bi se ovoj ekipi sr*nja mnogo ređe događala kada igrači ne bi bili tolika go*na, to je sigurno - napisao je ogorčeni "tobdžija".

Arsenal je u velikim problemima s obzirom na to da je već sedam godina bez trofeja. Na kraju svake sezone, kao po pravilu, iz kluba odlaze najbolji igrači i dolaze neiskusni klinci, a klub ide ka tome samo da zaradi novac od prodaje igrača. Filozofija francuskog stručnjaka Arsena Vengera i čelnika kluba jeste dobra ako se posmatra finansijsko stanje kluba, ali rezultatski, klub stagnira već sedam sezona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA