NIŠTA STRAŠNO: Vidićeva povreda lakše prirode!

- Vidićevo koleno je u redu. Imao je mali potres, ali sada je dobro. Trenirao je juče i nije imao nikakve bolove - rekao je trener Mančester junajteda Aleks Ferguson

  • 0

ODAHNUO! Iako su engleski mediji u nedelju preneli informaciju da će kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić najverovatnije da pauzira do kraja sezone zbog povrede na utakmici sa Liverpulom, menadžer "đavola" Aleks Ferguson rekao je da je u pitanju samo lakša povreda srpskog fudbalera.

- Vidićevo koleno je u redu. Imao je mali potres, ali sada je dobro. Trenirao je juče i nije imao nikakve bolove - rekao je Ferguson za klupsku televiziju.

On je dodao da ni povreda Ešlija Janga nije ozbiljne prirode.

- Jang je dobio udarac, malo je istegao tetive kolena, ali nije ništa strašno. Mislim da će biti spreman, možda ne za Totenhem, ali već sledeće nedelje će biti spreman - rekao je Ferguson.

Pojedini engleski mediji preneli su juče vest da je Vidić obnovio povredu i pokidao ligamente, zbog čega neće moći da završi sezonu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA