KAO BEOGRAD-AMSTERDAM SVAKI DAN! Zvezdin bivši funkcioner potrošio 2.000.000 na gorivo !

Funkcioner je za mesec danan potrošio oko sedam hiljada evra. Vozač 9.000 dinara na telefonski račun, bahatile se i sekretarice, kafe kuvarice, članovi Upravnog odbora...

  • 1

Nova neverovatna saznanja na "Marakani"! Prema podacima do kojih je došao "Sportski žurnal", u Crvenoj zvezdi se u 2012. godini na telefonski račune napravio ceh od preko deset miliona dinara (?!), dok je za gorivo klupskih čelnika u poslednje dve godine račun iznosio skoro 12 miliona.

7.000 EVRA ZA MESEC DANA BENZINA

Račun za medalju vlasništvo je jednog čelnika iz bivšeg rukovodstva koji je potršio na gorivo neverovatnih 700.939 dinara za mesec dana! Ako se uzme u obzir da automobil koji troši deset litara na 100 kilometara u gradskoj vožnji, dolazi se do proračuna, s obzirom na to koliko je "dato" na gorivo, da je izvesni funkcioner svaki dan vozio od Beograda do Amsterdama, dakle nekih 1.740 kilometara dnevno?!

Isti funkcioner je za godinu dana potršio 2.000.000 dinara na gorivo, više i od predsednika Dragana Lukića, koji je svakodnevno dolazio iz Sopota na "Marakanu".

MESEČNO ZA MOBILNI STIZALO I 150.000

Zanimljivo je i troškarenje po pitanju mobilnih telefona. Za godinu dana račun je tačno iznosio 10.870.213 dinara i to u periodu od januara do oktobra.

Pojedini članovi Zvezde su imali i po nekoliko klupskih kartica. Između ostalog, službenim brojem su se dičili i vozači, portiri, kafe kuvarice, konobari...

Dokumenti kažu da je jedan vozač mesečno trošio oko 9.000 dinara, baš kao i sekretarica u jednom od klupskih sektora.

Članovi uprave i savetnici su znali mesečno da "našibaju" i po 150.000 dinara!

(Telegraf.rs / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    16. januar 2013 | 15:40

    Nista to nije,ajde lepo drzava to sve da nadoknadi.....jer ipak "Stubovi Srbstva"su u pitanju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA