PRESAVIO TABAK: Navijač Majamija tuži San Antonio

- Odlukom da u Majami ne dovede triling asova, trener Greg Popović je oštetio mene i sve ostale istinske košarkaške navijače. Platio sam kartu, a nisam mogao da gledam najbolje igrače San Antonija na delu - rekao je razočarani navijač Majamija

  • 0

Izgleda da Dejvid Štern, prvi čovek NBA lige, nije džabe kaznio čelnike San Antonio Sparsa zbog odluke Grega Popoviča da "odmara najbolju trojku". "Incident" koji je "mamuze" koštao 250.000 dolara jedan navijač Majamija je iskoristo i privatno tužio tim iz Teksasa.

Podsetimo, posle nekoliko vezanih gostovanja San Antonio je trebalo da otputuje u Majami. I jeste, ali je trener Sparsa kući poslao Dankana, Đinobilea i Denija Grina. Uz izgovor - da se odmore.

Sada je, kako piše ESPN, navijač Hitsa "presavio tabak":

- Odlukom da u Majami ne dovede triling asova, trener Greg Popović je oštetio mene i sve ostale istinske košarkaške navijače. Platio sam kartu, a nisam mogao da gledam najbolje igrače San Antonija na delu - rekao je razočarani navijač Majamija.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA