POLICIJA UPALA NA "MARAKANU": Inspektori češljali papire u Zvezdi, traže krivce za dugovanja

Inspektori Kriminalističke policije tražili na uvid dokumentaciju o poslovanju bivše Uprave na čelu sa Lukićem kako bi utvrdili na koji način je trošen novac i kako je dug skočio sa 22,3 na 50 miliona evra

  • 2

Kriminalistička policija  Ministarstva unutrašnjih poslova posetila je juče FK Crvena zvezda a razlog ovog iznenadnog upada je provera poslova bivše uprave "crveno-belih", prenosi "Politika".

Bivša Uprava na čelu sa Vladanom Lukićem uspela je da duplira dug Zvezde, koji je od 2009. do 2012.godine skočio sa 22,3 na 50 miliona evra, pa postoji osnovana sumnja da su zloupotrebili službeni položaj i da nisu vodili računa o troškovima koji su Crvenu zvezdu doveli u nezavidan položaj.

Inspektori policije su tražili dokumentaciju od novog rukovodstva, a ovo je inače bila prva poseta policijskih službenika u ovoj godini. Na osnovu dokumentacije policija će utvrditi ko je od bivšeg rukovodstva trošio i na koji način novac u Zvezdi.

Novo rukovodstvo kluba na čelu sa Draganom Džajićem i Nebojšom Čovićem pokušava da smanji dug i da uvede klub u normalno funkcionisanje.

Policija će, kako se navodi, "utvrditi činjenično stanje i na osnovu postojeće dokumentacije videti ko je od bivših čelnika Zvezde najviše trošio i kako" i shodno tome preduzeti odgovarajuće mere.

(Telegraf.rs / Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    17. januar 2013 | 15:24

    Ok,ali kako je doslo do PRVOBITNOG DUGA od 22.500.000eura???Ima li tu gde gosp.Aboliranog?Ponovo je selektivnost na delu.

  • nele011

    17. januar 2013 | 14:02

    ..da, daaaa....e sace Vam vratim za sve...mene me da izbrukate....znaJEm ja koga da se na vas napujdam....ako dokazem da ste krali, znaci da sam ja kraduckao tojes(t) ja sam nevin(a)....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA