VREĐAO SUDIJU NA RAZGLASU: Predsednik vikao "Bastardo" (VIDEO)

Na utakmici četvrte italijanske lige između Kampobasa i Arzanesea, predsednik domaćih, isprovociran potezima arbitra, uzeo mikrofon od spikera kako bi on "delio pravdu". Zbog "dugačkog jezika" ostao i bez 10.000 evra

  • 0

Bilo je primera u svetskom fudbalu kada tokom utakmica treneri "polude" zbog nekih odluka sudije i svašta kažu pa budu izbačeni. Bilo je primera i kada se isto tako nervirao i neki predsednik, ali se sigurno retko kad dogodilo da neki predsednik uzme mikrofon i preko razglasa vređa arbitra zbog "sumnjivih" odluka.

Na utakmici četvrte italijanske lige "Lega Pro C2/B" između timova Nuovo Kampobaso - Arzanese viđen je nesvakidašnji slučaj. U drugom poluvremenu, pri rezultatu 2:1 za goste, sudija je dodelio crveni karton jednom igraču domaćih, a predsednik ekipe Ferućio Kapone nije mogao više da izdrži "nepravdu" nad njegovim timom, pa je uzeo mikrofon od javnog spikera kako bi on rekao nekoliko stvari.

Kapone je na razglasu rekao svoje mišljenje o suđenju ali je uz to uspeo i da malo izvređa sudiju uzviknuvši "Bastardo" (kopile prim.aut), a navijači su ga podržali, pa su i oni nastavili u istom ritmu. Posle poslednjeg zvižduka sudija je jedva napustio stadion, i to uz policijsku pratnju, dok je predsednik kluba dobio da plati kaznu od 10.000 evra, a njegov "ispad" možete čuti u video-snimku na 3:12.

Ako nekoga zanima, tim Kampobasa je uspeo da izjednači do kraja na 2:2 i osvoji bod. Posle 19. kola se nalazi na 16. mestu sa sedam bodova manje od "sigurne zone".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA