SEKSI PROMOCIJA: Brasiliense, klub koji ćete voleti (FOTO)

Brazilski trećeligaš Brasiliense nikada neće biti poznatiji nego što je sada, kada je dobio svoje atraktivne promoterke - mankenke sa zanosnim oblinama iz ove južnoameričke zemlje

  • 3

Ako volite fudbal, volite Brazil. Ako volite manekenke sa oblinama, i zbog toga sigurno volite Brazil. Ako volite oskudno obučene brazilske  manekenke u sportskoj opremi, onda ćete sigurno voleti fudbalski klub Brasiliense!

Brazilski trećeligaš, koji postoji tek 12 godina, ima verovatno najbolju promociju. Tim koji se takmiči u brazilskoj Seriji C ima najbolji način da privuče navijače, ljubitelje fudbala, ali i sve druge. Klub je osnovao biznismen Luiz Estevao, koji očigledno ima smisla za popularizaciju kluba, pošto je okupio neke od najlepših brazilskih manekenki, koje su se slikale u opremi ovog tima iz Tiguatinge.

Međutim, "problem" je u tome što one ne nose svu opremu, već samo neke delove. Hm...

Da li zbog popularizacije predstojećih Olimpijskih igara? Da li zbog popularizacije brazilske treće lige?! Da li iz "dosade" manekenki? Nebitno, mi već volimo Brasiliense. A vi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA