ŠEPRTLJA: Serena samu sebe udarila reketom (VIDEO)

Pokušavajući da stigne lopticu koja je išla na njenu forhend stranu, Vilijamsova je jako zamahnula i uspela da uputi udarac, ali je reket po inerciji nastavio da ide i pogodio je u usta

  • 0

Tokom meča drugog kola Australijan opena, u kome je Serena Vilijams deklasirala Garbinu Muguruz iz Španije sa 6:2, 6:0, dogodila se komična situacija. Serena je u jednom trenutku sebe udarila reketom po licu.

Pokušavajući da stigne lopticu koja je išla u njenu forhend stranu, ona je zamahnula nekontrolisano rukom kojom je držala reket. Trenutak kasnije, vrh reketa udario ju je po ustima.

- Jednog dana izvrnem skočni zglob, drugog se udarim po licu... Nemam predstavu šta će mi se desiti u subotu. Možda pogodim neki direktan poen? - rekla je nasmejana Vilijamsova.

Ona je naglasila da se nada da će sada dobiti seksi usne.

- Pomislila sam u prvi mah 'Pa dobro, ako bude nekog oticanja, bar ću dobiti one super seksi usne, zar ne? Ne, ozbiljno, prvo sam pomislila 'Valjda mi nisu poispadali zubi... to bi bilo strašno'.

- Ovakve situacije se dese svakome ko se bavi tenisom, ali nikada se nisam udarila reketom tako snažno kao ovoga puta. Nisam ni imala pojma šta će reket na mom licu. Igram tenis toliko dugo, baš me iznenadilo. Rekla sam sebi 'Daj, Serena, koncentriši se' - kaže teniserka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA