RAZBESNEO "ĐAVOLE": Navijač Liverpula tetovirao Mančester na zadnjici (FOTO)

Navijač Liverpula Pol Mekejb istetovirao je tragični datum iz istorije Mančester junajteda, postavio sliku na Tviter, i time razbesneo navijače najtrofejnijeg kluba Engleske. Ubrzo je zatvorio nalog, ali tek pošto su svi već videli sramnu tetovažu

  • 0

Liverpul je pre nekoliko dana izgubio od Mančester junajteda u velikom derbiju Premijer lige, ali izgleda da nisu svi navijači "crvenih" taj poraz podneli sportski.

Dotični "navijač" ekipe sa "Enfild rouda" Pol Mekejb posle utakmice oglasio se na svom Tviter nalogu, gde je postavio fotofrafiju svoje zadnjice, na kojoj je istetovirao "Minhen 58".

Možda nekome taj datum ne znači ništa, ali navijačima Mančster junajteda, kao i velikom broju ljudi ovaj datum je vrlo poznat, ali priziva i vrlo potresne emocije, koje su daleko ozbiljnije od toga da se uzimaju za "šalu" i za "prozivanje" i raspirivanje vatre između klubova i navijača.

U Minhenu se 7. februara 1958. godine dogodila jedna od najvećih tragedija u istoriji sporta, kada se srušio avion sa ekspedicijom Mančester junajteda, koja se vraćala sa utakmice sa Crvenom zvezdom u okviru revanš meča četvrtfinala Kupa šampiona i kada je život izgubilo 23. od 38 putnika. Avion je prilikom trećeg pokušaja poletanja sa minhenskog aerodroma udario u zaštitnu ogradu i tom prilikom je poginulo osam fudbalera Junajteda, a među ozbiljno povređenima bio je i tadašnji trener ser Mat Bazbi, čiji je fenomenalni tim zbog mladosti prozvan "Bazbijeve bebe".

Pol Mekejb je objavljivanjem svoje nove tetovaže iziritirao posetioce na Tviteru, pa je posle mnogobrojnih pretnji koje su usledile, morao da deaktivira svoj profil. Nema sumnje da je ovim postao veliki neprijatelj navijača Mančester junajteda, a poznavajući rivatilet klubova, neće se na ovome završiti...

U svakom slučaju, vrlo neprijatan, nezreo i glup gest.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA