POLICIJA PROČEŠLJALA ZVEZDU... Pa sad sledi Partizan!

Radna grupa Uprave kriminalističke policije MUP Srbije, posle dolaska na "Marakanu" i uzimanja dokumentacije radi provere eventualnih zloupotreba položaja, istu akciju će sprovesti u drugom velikom klubu sa Topčiderskog brda

  • 1

Policija češlja "večite"!

Kriminalistička policija je upala na "Marakanu" i tražila na uvid dokumentaciju o poslovanju bivše Uprave, a inspektori su uzeli sve potrebne papire i finansijske podatke, posle čijeg detaljnog pregleda će imati uvid u to kako se radilo u Crvenoj zvezdi.

Posle prečešljavanja svih podataka, biće i saslušavanja osumnjičenih i eventualnih optuženih (ako bude dovoljno dokaza o nelegalnim radnjama), koji će morati da odgovaraju na pitanja kako i zašto se bivši evropski prvak našao u ovakvom rasulu.

Narednih dana će trajati detaljno češljanje papirologije i ispitaće se rad i poslovi svih rukovodećih garnitura koje su se prethodnih godina smenjivale na "Marakani". Policiju interesuje kompletno poslovanje kako bi ustanovila ko je sve stavljao potpise na ugovore, pozajmice, prodaje bez obzira na to da li je bio na zvaničnoj i nezvaničnoj funkciji.

Ista procedura i sudbina očekuje i Partizan, gde će policija u petak ili ponedeljak ući sa svojom kontrolom i uzeti na uvid svu dokumentaciju o poslovanju kluba iz Humske.

(Telegraf.rs /Foto: Wikipedia / Darwinek / Tanjug / Izvor: mozzartsport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA