TREĆI PUT CRVENO-BEO: Petković se vraća u Zvezdu!

Nikola Petković bi posle oproštenog duga trebalo opet da se vrati u klub sa "Marakane" i da se priključi ekipi u Turskoj već u ponedeljak

  • 0

Donedavno pominjano kao hipotetička situacija, sada je vrlo blizu realnosti! Nakon što je oprostio Crvenoj zvezdi više od 100.000 evra duga, Nikola Petković je nadomak povratka na "Markaanu" po treći put!

Fudbaler je u četvrtak obavio razgovor sa predsednikom Draganom Džajićem i potpredsednikom Nebojšom Čovićem i postigao načelan dogovor. Čeka se samo odobrenje Upravnog odbora.

Kako piše "Sportski žurnal", ako sve bude rešeno na pozitivan način, Petković će se u ponedeljak, kad je predviđena sednica UO, priključiti ekipi u Turskoj, a ujedno i ući u istoriju kao prvi igrač koji je tri puta došao na "Marakanu".

- Sve sam se dogovorio, ostalo je samo da bude ozvaničeno. Kako mi je objašnjeno, konačno odluku mora da donese Upravni odbor – istakao je Petković juče oko 14 časova po izlasku iz klupskih prostorija.

Iskusni levi bek, ako bude odobren usmeni dogovor, potpisaće ugovor na šest meseci, sa opcijom da u julu bude produžen za još dve godine.

Petković je čekao ponudu iz Turske, ali se defanzivac odlučio za "Marakanu", gde je nedavno oprostio 74.000 duga i povukao menicu na 140.000 evra. Poslednjih šest meseci nastupao je za Hapoel iz Tel Aviva.

(Telegraf.rs / Foto:redstarbelgrade.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA