ANA BOLJA OD JELENE! Nek se spremi Radvanjska

Ana Ivanović zabeležila osmu pobedu u 11 mečeva protiv Jelene Janković, 7:5, 6:3, i plasirala se u četvrto kolo Austraijan opena gde će igrati protiv četvrtog nosioca, Poljakinje Agnješke Radvanjske

  • 1

U duelu srpskih teniserki u trećem kolu Australijan opena Ana Ivanović pobedila je Jelenu Janković u dva seta sa 7:5, 6:3, posle sat i 23 minuta i u narednoj rundi igraće protiv četvrtog nosioca, Agnješke Radvanjske iz Poljske, koja je savladala Heder Votson iz Velike Britanije sa 6:3, 6:1.

Ovo je bila osma pobeda Ivanovićeve u 11 mečeva protiv Jelene Janković, u njihovom prvom meču posle turnira u Indijan Velsu 2011.

Prvi set obilovao je brejkovima, bilo ih je pet. Ana je u trećem gemu prvi put oduzela servis protivnici i povela sa 2:1, kasnije povisila na 5:2, ali Jelena se nije predala i stigla je do 5:5. U tom periodu Jankovićeva je osvojila 15 uzastopnih poena, kod 5:5 imala i 40:0 na svoj servis, a onda je dozvolila Ivanovićevoj da sa pet uzastopnih poena napravi brejk i povede sa 6:5.

Ana je zatim osvojila svoj servis, spasivši dve brejk lopte i osvojila dramatičan set sa 7:5.

U drugom setu Ana je došla do brejka ponovo u trećem gemu i povela sa 2:1, umešno je čuvala svoj servis, a novim brejkom, petim za nju, u devetom gemu za 6:3 okončala je zanimljiv meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA