PAROVI: Zimonjić slavio u miksu, kraj za Jovanovsku!

Nenad Zimonjić i Katarina Srebotnik sa 6:3, 6:3 pobedili Oliviju Rogovsku i Marinka Matoševića, Bojana Jovanovski i Melinda Cink sa identičnim rezultatom poražene od Natali Grandin i Vladimire Uhlirove

  • 0

Srpski tenisrer Nenad Zimonjić u tandemu sa Katarinom Srebotnik iz Slovenije slavio je u prvom kolu miksa na Australijan openu protiv australijske kombinacije Olivija Rogovska/Marinko Matošević u dva seta, 6:3, 6:3, i u drugom kolu igraće protiv pobednika meča Nađe Petrove (Rusija) i Maheša Bupatija (Indija) protiv australijsko-holandske kombinacije Anastasija Rodionovna/Žan Žilijen Rojer.

U mečevima ženskog dubla, srpska teniserka Bojana Jovanovski i Mađarica Melinda Cink poražene su od Južnoafrikanke Natali Grandin i Čehinje Vladimire Uhlirove sa 6:3, 6:3 u drugom kolu.

Jelena Janković bi, takođe, trebalo da nastupi u dublu sa Hrvaticom Mirjanom Lučić Baroni protiv Ane -Lene Grenefeld iz Nemačke i Čehinje Kvete Peške.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA