JANOVIC POLUDEO: Drao se na sudiju, ali i na aut-liniju! (VIDEO)

Poljski teniser potpuno izgubio razum posle poena koji se nije završio u njegovu korist. Koliko kirivi sudiju, toliko i aut-liniju

  • 0

Poljski teniser Jerži Janovic je postao poznat po svojim dobrim partijama iz 2012. godine sa turnira u Parizu, ali je poznat i po svojim burnim reakcijama na terenu.

Janovic je rano jutros ispao u trećoj rundi Australijan opena od Španca Nikolasa Almagra, ali nije taj meč u fokusu, već meč prethodnog kola kada je na jedvite jade pobedio Somdeva Devarmana (3:2).

Teniseri su tada prvi set doveli do taj-brejka, a Janovic je tada servirao za set pri rezultatu 9:8 u tom taj-brejku. Poljak je potpuno poludeo nakon što je loptica koju je poslao Devarman pala, po mišljenju sudije, na liniju, a Janovic je izgleda mislio da je ona bila napolju.

Janovic je prvo krenuo da viče na sudiju pa na liniju, pa na sudiju, pa na liniju, govoreći "koliko puta", a na kraju se prodrao kako "više nije zabavno igrati ovako". Naravno, uz to je malo menjao jezike kojima je pričao, pa se možda malo više upustio u vređanje na rodnom poljskom.

Sudeći po ponašanju, Janovic, za sada, ne uspeva da bude psihički jak na terenu kao što to rade Novak Đokovič ili Rafael Nadal, već možda malo više liči na Džoa Mekinroa ili Endija Marija iz početnih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA