PROPAO TRANSFER: Šćepović se vraća u Partizan!

Napadač tima iz Humske vraća se u redove šampiona, jer od transfera u južnokorejski Busan, po svemu sudeći, nema ništa

  • 1

Stefan Šćepović mogao bi da se vrati u redove Partizana, pošto je njegov transfer u južnokorejski Busan neočekivano došao pod znak pitanja.

Transfer Šćepovićevog saigrača iz Humske Sretena Sretenovića navodno je već kompletiran, a sa talentovanim napadačem situacija je neizvesna.

- Šćepović se požalio na povredu lože i propustio nekoliko treninga. Onda me je uveravao da je u međuvremenu dobio bolju ponudu iz Evrope. Tako se došlo do prilično nezgodne situacije, ne znam kako da objasnim gazdi zbog čega smo se udaljili od potpisa - izjavio  je Šćepovićev menadžer Fakrija Šekularac za "Sportski žurnal".

Sportski direktor "crno-belih" Ljubiša Tumbaković potvrdio je da ima poteškoća.

- Ima nekih problema, donekle normalnih i razumljivih za taj deo sveta, jer Azijati rade sve usporeno. S druge strane, naše strpljenje je na izmaku, praktično ga više nema. Zato je sve moguće, čak i da se Šćepović vrati. U svakom slučaju, nije problem da Stefan ostane u Partizanu. Tu smo, čekamo ga - rekao je Tumbaković.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Socaaaa

    19. januar 2013 | 13:33

    A menadzeri sve srbin do srbina...bemte srbijo gde ides

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA