ŠEKULARAC: Ramadani i Damjanac sprečili tranfer Šćepovića!

Fudbalski menadžer Fahrija Šekularac tvrdi da je iz Beograda sabotiran transfer Stefana Šćepovića u Busan i da je u svemu učestvovao i mladi napadač

  • 0

Fudbalski menadžer Fahrija Šekularac, specijalista za transfere na Dalekom istoku, optužio je kolege Falija Ramadanija i Nikolu Damjanca da su mu sabotirali posao sa Stefanom Šćepovićem, koji je trebalo da potpiše za južnokorejski Busan, tvrdeći istovremeno da njih dvojca vode i klub iz Humske, bez obzira na to ko ima kakvu funkciju u Partizanu.

- Ovo što sam doživeo sa Stefanom je sramota za njega i njegove menadžere. Neka se stide! Lažu narod u Srbiji da se ovde menja uprava, što nema veze sa istinom. Sve je to laž. Istina je da je sve bilo gotovo i da je samo trebalo Stefan da potpiše ugovor, koji bi mu doneo 500.000 dolara bez premija godišnje, dok bi Partizan trebalo da dobije duplo više - izjavio je Šekularac za portal Sport26.rs.

Menadžer tvrdi da je Šćepović izmislio povredu da bi izbegao potpis.

- Čekali su nas na potpisu, ali tada se Stefan uhvatio za zadnju ložu. Izmislio je povredu, pošto su mu tako rekli iz Beograda. Odbio je da trenira. Ništa nisam mogao da uradim - ocenio je Šekularac, koji tvrdi da je prokljuvio sve detalje smišljene manipulacije.

- To je sve urađeno po naredbi Nikole Damjanca i Falija Ramadanija. Znam ja šta je njima bio plan. Hoće da naprave monopol i na ovom tržištu - optužuje Šekularac, pa nastavlja:

- Partizan nije u rukama Đurića, Grubora i ostalih, nego se o njemu "očinski" brinu Ramadani i Damjanac uz pomoć Irine Popović, koja im služi za "specijalne zadatke". Oni vode Partizan, niko drugi. Izgleda da im pare nisu potrebne za transfer. O tome koliko brinu o Stefanu govori podatak da taj mali nema ni evro na računu, a igrao je u tri zemlje.

(Telegraf.rs / Izvor: Sport26.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA