ZBOG ZVEZDINE MAJICE I KAPE: "Grobari" pretukli unuka (13) Miljana Miljanića!

Grupa Partizanovih navijača danas je na Zelenom vencu napala unuka legendarnog srpskog trenera i funkcionera zato što je nosio majicu i kapu sa obeležjima Crvene zvezde

  • 26

Pre šest dana navršilo se godinu dana od smrti "patrijarha srpskog fudbala" Miljana Miljanića, koji je bio cenjen i poštovan svuda u svetu, ali ne i svojoj u domovini, barem ne onoliko koliko je zaslužio.

Ljubav prema Crvenoj zvezdi i fudbalu preneo je i na unuka Andriju, koji je danas, nažalost, na sopstvenoj koži osetio da navijanje za neki klub može da ima i ozbiljne posledice u zemlji Srbiji.

Andrija je sin Miljanove ćerke i ima samo 13 godina, ali je danas, usred bela dana, napadnut samo zato što je na sebi imao obeležje Zvezde, za koju navija. Grupa Partizanovih navijača danas je na Zelenom vencu fizički napala Andriju jer je na sebi imao kapu i majicu sa Zvezdinim grbom. Nekoliko momaka uzrasta od 17 do 18 godina počelo je da tuče 13-godišnje dete, zahtevajući od njega da skine majicu i kapu.

- Napali su ga tražeći od njega da im preda Zvezdina obeležja. On je bio sam, ali nije želeo da popusti. Jedan od njih ga je udario glavom, a potom su ostali počeli da ga tuku pesnicama. Ubrzo su se razbežali, a policija je došla i napravila zapisnik - objasnio je šta se dogodilo za Mozzart Sport Andrijin otac Lale.

- Na svu sreću, Andrija je dobro i prošao je bez nekih ozbiljnih povreda. Govorili smo mu i ranije da nije pametno da izlazi po gradu sa Zvezdinim obeležjima, sluteći da nešto ovako može da se desi. Nažalost, i dogodilo se. Sramota je da odrasli momci napadnu klinca od 13 godina samo zato što on ima Zvezdin grb na odeći - nesrećan je otac malog Andrije.

(Telegraf.rs / Izvor: mozzartsport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA