VUJOŠEVIĆ: Svaka čast Igokei, možda fajnal-for bude u Železniku?

- Niko ih nije shvatao ozbiljno, ali su pokazali da znaju šta hoće. Iza njih je u najboljoj situaciji Zvezda, mada ne znam da li će organizovati fajnal-for u Železniku - rekao je trener Partizana

  • 10

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević čestitao je ekipi Igokee na pobedi protiv Crvene zvezde u Laktašima, čime su stigli na korak od plasmana u Evroliogu.

- Igokea, koju niko nije ozbiljno shvatao za odlazak na fajnal-for na početku sezone, pokazala je da zna šta hoće i da zna kako to da ostvari.

- Svaka im čast. Iza Igokee, Zvezda je u najboljoj situaciji, jer osim onog ko će se plasirati direktno u Evroligu, drugoplasirani ima pravo organizacije fajnal-fora.

Ne znam da li će to biti u Železniku. Zvezda ima prednost, ali mi ne odustajemo od svojih ambicija-  rekao je Vujošević posle pobede Partizana nad Budućnošću 60:53.

On se zatim osvrnuo na meč sa "đetićima"

- Mi smo posebno dobro odigrali prvo poluvreme, posle kada smo imali povećanu razliku, bilo je opuštanja u odbrani i napadu, što nije za opravdanje, ali može da se objasni.

- Tu su naše rezerve i moramo da isključujemo ove prazne minute. Veliko hvala publici, koja je, s obzirom na termin i vreme u Beogradu, došla i pružila maksimalnu podršku- rekao je trener Partizana Duško Vujošević novinarima posle meča.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    20. januar 2013 | 12:12

    dosta vise pogresnog ulaganja drzavnog novca u neprirodni hibrid czvbgfmpdivabg vucko,dosta...PARTIZAN SAMPION

  • grobar do koske

    20. januar 2013 | 11:36

    finale aba lige partizan-igokea,i naravno PARTIZAN SAMPION,umri vucko

  • Socaaaa

    20. januar 2013 | 01:22

    Bravo krmak,svaka cast retardu glupi iskompleksirani.dal sanjas cokija???grok grok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA