Kol produžio ugovor sa Čelsijem, Tevez želi nazad u Boku!

Engleski levi bek ipak je produžio ugovor sa "plavcima" iako je dovođen u vezu sa Realom iz Madrida i Pari Sen Žermenom* Mančester siti bi da ponudi još dve godine ugovora Karlosu Tevezu, ali bi se on mnogo pre vratio u matičnu Boku Juniors

  • 0

Rafa Benitez je po preuzimanju Čelsija izjavio da ne veruje da će Ešli Kol i Frenk Lampard produžiti ugovore sa klubom. Međutim, uprava kluba odlučila je da ipak zadrži levog beka i ponudi mu produžetak saradnje.

Gazda kluba Roman Abramovič stoji iza svojih reči da sa igračima starijim od 30 godina ne potpisuje dugoročne ciljeve, pa će sa Kolom biti potpisan ugovor na još 12 meseci, a ako je verovati britanskim medijima, to će ruskog milijardera koštati oko osam miliona funti.

Kol je 99 puta nastupao za reprezentaciju Engleske, a od kada je došao u Čelsi 2006. godine, sve vreme je standardan. Odigrao je 284 utakmice, bio je strelac sedam puta, ali je tokom svog boravka u klubu osvojio jednu titulu Premijer lige, četiri FA kupa, jedan Liga kup i Ligu šampiona.

S druge strane, u redovima aktuelnog šampiona, jedan od najkontroverznijih igrača Karlos Tevez premišlja se da li da produži saradnju sa Mančester sitijem na još dve godine.

Kako prenose ostrvski mediji, Tevez želi da "izdrži" do kraja ugovora u Mančesteru (do leta 2014. godine), pa bi onda da se vrati u domovinu i u matični klub Boku Juniors.

- Imam još godinu i po dana ugovora sa Sitijem, a oni su željni da mi produže saradnju na još dve sezone. Međutim, nisam spreman na to. Radije bih se vratio kući. Videćemo kako će se stvari odvijati, jer ne verujem da će dozvoliti da mi istekne ugovor da i odem bez obeštećenja - rekao je Tevez.

- Predsednik Boke Juniors mi je rekao da su vrata kluba uvek otvorena za mene i da mogu da se vratim kad želim. Izdržaću još ovih godinu i nešto dana do isteka ugovora, a onda se vraćam kući - odlučan je bio Karlos Tevez, koji je u Mančester sitiju od 2009. godine, kada je stigao iz rivalskog Junajteda. Prethodno je nosio i dres Vest Hema u Premijer ligi.

Tevez je do sada za Siti odigrao ukupno 112 utakmica i bio strelac 64 puta, a s njima je osvojio FA Kup i Komjuniti Šild i prošle sezone Premijer ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA