LEKIĆ NA KLUPI, A... Genčlerbirligi pobedio 5:3, isti igrač pogađao četiri puta (VIDEO)

Belgijanac Bjorn Vleminks bio je strelac skoro svih golova za klub u pobedi nad Antalijom, u kojem nastupaju četiri srpska internacionalca. Dijara takođe strelac, igrali Tošić i Petrović

  • 0

Goleada u turskom prvenstvu, i to u meču "srpskog" Genčlerbirligija. Klub za koji igraju četiri srpska internacionalca pobedio je Antaliju u gostima čak 5:3, ali je još veća zanimljivost to što je isti igrač postigao četiri gola, i bio vrlo blizu da bude upisan i za peti.

Najnovija pridošlica Nemanja Tomić meč je gledao sa tribina, dok je ceo meč na klupi presedeo Dejan Lekić. Samim tim, teško je da možemo poverovati da su Radosav Petrović ili Duško Tošić postigli četiri gola na jednom meču.

Ovaj "het-trik plus jedan" delo je Belgijanca Bjorna Vleminksa, koji nije uspeo samo kod trećeg gola da zatrese mrežu, ali je bio blizu, što je poremetilo odbrambenog igrača Antalije Nizama, koji je postigao autogol.

Tošić je odigrao ceo meč, dok je popularni Raća ušao u 63. minutu u igru. Jedan gol za Antaliju postigao je i nekadašnji ljubimac navijača Partizana Lamine Dijara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA