NOLE I VAVRINKA NA TVITERU: Čestitke, tuga, podrška Federerovih navijača...

Vavrinka je čestitao Srbinu i na društvenoj mreži, a potom i rekao da mu je poraz jako teško pao. Grupa obožavalaca Rodžera Federera poslala je poruku da je Vavrinka zaslužio pobedu

  • 1

Posle petosatnog maratona, Novak Đoković i Stanislas Vavrinka čestitali su jedan drugom na pruženoj igri u četvrtom kolu Australijen opena i na društvenoj mreži Tviter.

Prvo se kratko oglasio Vavrinka: Čestitke!

Đoković je odgovorio: Sten, hvala ti puno!!! Žao mi je zbog tvog poraza. Želim ti sve najbolje do kraja sezone... Ovo je bilo zadovoljstvo.

Posle je Vavrinka tvitovao: Ovo jako boli.

Na popularnoj društvenoj mreži tokom dana su stizale čestitke obojici igrača za fantastičan meč koji su priredili, a grupa obožavalaca Rodžera Federera poslala je poruku podrške Vavrinki da je odigrao odlično i da je zaslužio da pobedi.

I tu nije bio kraj današnjih Noletovih aktivnosti na društvenim mrežama. Na svojoj Fejsbuk stranici, najbolji svetski teniser objavio je zanimljivu fotografiju iz svlačionice, s još zanimljivijim komentarom na engleskom, koji je preveo i srpski jezik:

3:00am ponedeljak. Još jedan radni dan u kancelariji :) Hvala vam svima na podršci, divni ste! I izvinite... znate vi zbog čega ;)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    20. januar 2013 | 22:27

    Cestitace vam Nole kad razbije federera ako uopste prodje do polufinala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA