STERLING: Bane Ivanović je zastrašujuć! Pravi ljudski tenk!

Mlado Liverpulovo krilo ne zazire ni od koga na terenu, ali zato kad se pojavi Bane, beži glavom bez obzira, jer "on nije prljav, momak je jednostavno tenk! Jak je i gore i dole. Pravi tenk", rekao je Rahim Sterling

  • 0

Brzonogo krilo Liverpula Rahim Sterling jedan je od najboljih igrača "crvenih" ove sezone. Brz je i prodoran pa retko ko može da ga zaustavi. Željan je duela i igre jedan na jedan sa svima...Pa, skoro sa svima... Strah mu je u kosti ubacio samo jedan, i to kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović.

- Otkako sam počeo da igram fudbal, oduvek sam igrao protiv većih momaka. Ali definitivno najstrašniji čovek protiv koga sam igrao je Branislav Ivanović. On nije prljav, momak je jednostavno tenk! Jak je i gore i dole. Pravi tenk! - rekao je Sterling, koji ističe da dobija mnogo udaraca tokom mečeva.

- Mislim da sam igrač nad kojim je napravljeno najviše faulova. Ako je to potrebno da bi dobili slobodne udarce, samo neka nastave. Uradiću sve za tim. Meni su se uvek smejali zbog visine, uvek sam igrao protiv ljudi koji su za mene gorostasi. Jednom mi se u Nemačkoj ceo stadion smejao - komentariše Sterling.

Sterlingove dobre partije nisu prošle nezapaženo ni selektoru Engleske Roju Hodžsonu koji je brzonogog krilnog vezistu uvrstio u tim za prijateljski meč sa Švedskom u novembru, kada je Sterling i debitovao.

- Živim san svakog mladog čoveka - ističe s pravom vezista Liverpula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA