ZORAN STOJADINOVIĆ: Partizanovi navijači me poštuju i na to sam ponosan

Sportski direktor Zvezde: To što kad uđem u kafić gde sede vođe navijača Partizana, a oni ustanu i pozdrave me kao direktora Zvezde ne znači da se družimo

  • 2

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović   kaže za Telegraf da je ponosan na sebe što je stekao toliki autoritet u životu i sportu da ga čak i navijači večitog rivala Partizana poštuju.

On je obajsnio da su bespredmetne priče da se druži sa vođama najjače navijačke grupe crno-belih "Alkatraz" samo zato što je bio u istom kafiću sa njima i ljudski se pozdravio.

- Ne bih da komentarišem taj tekst. Samo ću reći da sam ponosan na sebe što idem Beogradom bez telohranitelja, i što kao sportski direktor Crvene zvezde mogu da uđem u kafić gde sede vođe navijača Partizana, koji ustanu i pozdrave me. To znači da me poštuju, a ne da se družim sa nekim od njih - rekao je Stojadinović za Telegraf.

U Crvenoj zvezdi su poručili da nemaju komentar na činjenicu da njihov sportski direktor ispija pića sa vođama navijača Partizana i da je više puta viđen u njihovom društvu u novobeogradskom kafiću "Džeri".

(Telegraf.rs / D.Stojmenović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    21. januar 2013 | 22:52

    Jao jao Stojadine, koji los izgovor...ccc Ja licno znam da pravis kombine sa Dzonijem Klempavim i Vavicem Gudra+menadzeri=srpski fudbal

  • Dejan

    22. januar 2013 | 08:39

    Samo da izvadim pola mozga , i vraćam se da čitam možda onda i svarim ovo...o:O...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA