STANIĆ: Sve je viđeno na terenu, izvini Srbijo!

Najbolji pojednac rukometne reprezentacije Srbije na SP u Španiji, Darko Stanić, izvinio se otadžbini u ime ekipe i svoje lično, posle katastrofalnog poraza od domaćina u osmini finala, 20:31

  • 2

Rukometaši Srbije svesni su koliko su podbacili na Svetskom prvenstvu, naročito u meču osmine finala, gde su doživeli eliminaciju posle katastrofe u meču protiv domaćina Španije 20:31.

- Teško je sada biti pametan posle utakmice, ovako vruć reći prave stvari. Možda smo pogrešili što smo emotivno, posle utakmica sa Slovenijom i Poljskom, davali neke izjave koje nisu realne pa tako i danas bih sačuvao vruću glavu, da ne kažem sve što mislim jer nije ispravno i u redu. Sve se vidi na terenu, sportista govori na terenu i posle ovakve utakmice stvarno treba par dana da se oporavimo i vratimo u normalu - rekao je naš najbolji pojedinac na SP, golman Darko Stanić, pa nastavio:

- Razočaran sam i izvinio bih se u svoje lično ime i ime ekipe svojoj državi jer su sigurno očekivali bolje igre. Imi smo. Malo nedostatak znanja, malo nedostatak sreće protiv Slovenije i Poljske nas je poremetio. U utakmicu sa Španijom smo ušli rastrojeni, oni su uhvatili svoj ritam i uz podršku publike lako nas dobili.

Kapiten reprezentacije, Momir Ilić, pokušao je da analizira situaciju.

- Poraz od Slovenije nas je mnogo uzdrmao, potrošili smo mnogo snage. Psihički nismo uspeli da se vratimo. Pre ove utakmice, sve ostale smo imali pod kontrolom, a nažalost, protiv Poljske i Slovenije smo pali. Na ovom meču i da smo bili mnogo bolji, ne bismo mogli da pobedimo Španiju - ocenio je Ilić.

Naš najefiksniji igrač u meču protiv Španije, Petar Nenadić, kaže da su reprezentativci sami krivi zs kikseve koje su napravili.

- Posle 25 minuta napravili smo nekoliko tehničkih grešaka, oni su iz toga igrali kontre i posle je sve više, manje bilo formalnost što za nas, što za dvojicu sudija. Sami smo krivi što smo sebe doveli u ovu poziciju. Moramo da analiziramo šta je bilo i kako dalje - smatra Nenadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    21. januar 2013 | 22:33

    Stanicu ti si nas HEROJ !!!

  • Rafael Vitez Boban

    22. januar 2013 | 00:17

    Ajde Stanicu Hrvatino mi cemo Francuze skinit i vratit Dancima za EP ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA