Kol i dalje veran "plavcima"

- Želeo sam da ostanem u Čelsiju, jer su ovde uvek najviši ciljevi. Ta želja, odnosno glad za trofejima, me nije napustila - rekao je reprezentativac Engleske

  • 0

Odbrambeni fudbaler Čelsija Ešli Kol potvrdio je da je potpisao novi jednogodišnji ugovor i da će ostati u timu "plavaca" do leta 2014. godine.

- Drago mi je što ću odigrati i svoju osmu sezonu u Čelsiju. Sjajne stvari su mu se desile u ovom klubu i uživam da dolazim na trening svaki dan. U Čelsiju sam ostvario skoro sve svoje ciljeve, osvojio sam Ligu šampiona, titulu prvaka, FA Kup, ali ne želim da se zaustavim. Trofeji su uvek obaveza u ovako velikom klubu - kazao je 32-godišnji Kol za sajt Čelsija.

Njegov prethodni ugovor isticao je u junu ove godine, a engleski mediji spekulisali su da bi, poput Frenka Lamparda, mogao da ostane bez produžetka saradnje.

- Želeo sam da ostanem u Čelsiju, jer su ovde uvek najviši ciljevi. Ta želja, odnosno glad za trofejima, me nije napustila - dodao je reprezentativac Engleske.

Pre Čelsija, Kol je šest sezona igrao za Arsenal, dok je u državnom timu zabeležio 99 nastupa.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA