ĐURIĆ ZA TELEGRAF: Nisam pobegao iz Srbije!

Predsednik Partizana tvrdi da nije u bekstvu i najavio saopštenje za javnost u kom će opovrgnuti takve glasine

  • 1

Inspektori MUP Srbije u prethodna dva dana prečešljavaju poslovne knjige FK Partizan, a u nekim medijima pojavile su se informacije da je predsednik "crno-belih" Dragan Đurić pobegao iz Srbije i potražio utočište u Rebublici Srpskoj.

Navodno, razlozi za istragu protiv Đurića, predsednika kompanije "Zekstra", više su privredene nego fudbalske prirode, ali prvi čovek Partizana u kratkoj izjavi za naš portal demantovao je te navode kao neistinite.

- Naravno da to nije istina. To su budalaštine - izjavio je Đurić za Telegraf.rs, ne želeći da pruži više detalja.

- Uskoro ćemo dati saopštenje za javnost na sajtu "Zekstre", pa neću dalje ništa da pričam - rekao je prvi čovek kluba iz Humske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena Nikšić

    23. januar 2013 | 15:04

    Nemojte sa ženama o sportu njih sport ne interesuje pogotovu fudbal, da je u pitanju kuvanje u redu ili ljubav i politika koje krao, u fudbalu ko nije to su muška posla niti znam koje ko u kom klubu niti me interesuje zadnji put sam gledala zvezdu 1990 g, kada su pobedili KOLO-KOLO i kada su postali prvaci i od tada nikada više, reporteri mi idu naživce pogotovu onaj Pantić, neznam da li još vrši prenose jer me ne interesuje neka prenosi Čedi, meni neće, ja ga isključim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA