Bernabeu upisao Milana u Barselonu!

Amador Bernabeu, pradeda Pikeovog i Šakirinog sina, posetio je kancelarije Bareselone da bi upisao svog praunuka kao člana ovog kluba

  • 0

Već nekoliko puta smo u poslednje vreme viđali situacije da novorođenčad postaju članovi određenih fudbalskih klubova. Sin Severine i Milana Popovića, Aleksandar, postao je član Crvene zvezde samo dana posle rođenja, Leo Mesi je svog sina upisao u svoj matični klub Njuels old bojs, pa je identična stvar zadesila i Milana Pikea Mubaraka, tek rođenog sina Đerara Pikea i Šakire Mubarak.

Milan Pike Mubarak već je postao član Barselone!

Njegov pradeda Amador Bernabeu je jutros bio u prostorijama Barselone gde je upisao svog praunuka kao 171.751. člana kluba.

Bernabeu je tražio dozvolu od Šakire da upiše svog praunuka na dan njegovog rođenja u saradnike fudbalskog kluba Barselona kao što je i pre 25 godina upisao svog unuka Đerara.

Nakon upisivanja novog člana, direkcija katalonskog kluba je istakla da je ime Milan pomalo nesvakidašnje i da će kroz neko vreme možda biti dosta ljudi koji se tako zovu.

(Telegraf.rs/Foto: fcbarcelona.cat)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA