VUKOIČIĆ: Poraz zbog napada

- Nismo uspeli da nađemo put do poena, naročito spolja. Bili smo u igri jako dugo, ali je onda njihova prednost postala nedostižna i nismo imali šansu da se vratimo u utakmicu - rekao je, između ostalog, trener Zvezde

  • 2

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su i drugi uzastopni meč u Top 16 fazi Evrokupa. Beograđani su u Kazanju doživeli rezultatsku katastrofu, a ona je, po rečima trenera Vlade Vukoičića, rezultat "lošeg napada". Zvezda sada sa Ulmom deli treću i četvrtu poziciju u Grupi L.

- Pre nego što smo došli u Kazanj, znali smo da je Uniks izgubio svoj prethodni meč kod kuće u Evrokupu protiv Ulma. To znači da oni nisu smeli da izgube narednu utakmicu, jer jednostavno ne bi imali opravdanja za novi poraz. Siguran sam da su igrali mnogo bolje nego na toj utakmici. Takođe, znali smo da Uniks ima i odličnog trenera i odlične igrače u svom timu koji mogu da igraju Evroligu. Zbog prethodnog poraza, imali su ogroman motiv da pruže sto posto svojih mogućnosti - rekao je Vukoičić, okrenuvši se i na samu utakmicu:

- Na početku je Uniks osećao pritisak koji je uticao na rezultat u prvoj četvrtini. Mi smo u drugoj četvrtini napravili više grešaka u odbrani i brzo smo ispustili našu prednost. Uniks se oporavio dosta brzo i u drugom poluvremenu zaigrao mnogo, mnogo bolje. Mi nismo uspeli da nađemo put do poena, naročito spolja. Bili smo u igri jako dugo, ali je onda njihova prednost postala nedostižna i nismo imali šansu da se vratimo u utakmicu. Na kraju, tražio sam tajm-aut da pokušamo da spustimo prednost Uniksa na 10 ili 12 poena, ali je naš napad ponovo bio loš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbijanac

    24. januar 2013 | 15:27

    pa tako je i bilo lose su igrali kako u odbrani tako i unapadu po meni ja bih im posle treninga ubacio jedan dril od 1h sutiranja trojke jer je ocigledno da nemaju m...da da ih na utakmice sutiraju a i kada sutiraju to rade traljavao mada ima jos sanse moyemo da se nadamo da ce uniks ponoviti losiju igru a mi popraviti nasu i pobediti sa 20 poena viska i onda da ih pobede turci i u medjusobni duel bi bili bolji ali i ulm valja pobediti...mada iskreno tesko je da se plasiramo dalje tako da mozemo samo u aba ligi da napravimo dobar rezultat i udjemo u evroligu i onda se pojacamo silno i idemo u top16 pa sta bude posle...

  • Socaaaa

    24. januar 2013 | 00:07

    Dosta bre vise opravdanja i opravdanja i sranja!!!izgubili ste jer su bolja ekipa i kraj.nema tu puno price i filozofije,uvek neki razlog te nije nas hteo sut te lose smo igrali u odbrani...dosta toga vise,muka mi da citam ta sr.... vise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA