ĐURKOVIĆ: Vuković na tapetu

- Selektor je sada nesmotreno govorio javno o nekim stvarima koje je trebalo da kaže igračima u četiri oka, a i oni su imali neprimerene izjave - rekao je gensek Rukometnog saveza Srbije

  • 0

Selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković tek treba da podnese izveštaj sa Svetskog prvenstva u Španiji, a u Rukometnom savezu Srbije ne žele da prejudiciraju bilo kakvu priču o otkazu selektoru, koji je dobio poverenje do Olimpijskih igara u Riju.

- Još je rano govoriti o tome. Kad se svi vrate u Srbiju, onda ćemo videti. U svakom slučaju, ostaje veliki žal za prilikom koju su momci propustili - rekao je generalni sekretar RSS Božidar Đurković.

Vuković je posle poraza od Slovenije rekao da je želeo da zadovolji sujetu nekih igrača. Posle eliminacije sa SP, novinarima je rekao da se ne seća da je upotrebio baš tako tešku reč.

- Imao je nekoliko nepromišljenih izjava, koje će morati da objasni. Poverenje i atmosfera u timu je bila vrhunska čak i u Londonu, kada su gubili sve mečeve. Selektor je sada nesmotreno govorio javno o nekim stvarima koje je trebalo da im kaže u četiri oka. Imali su i igrači neprimerene izjave, moraju da pripaze šta pričaju - rekao je Đurković, koji je ubeđen da se najiskusniji igrači neće povući iz reprezentacije posle neuspeha na SP.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA