SVET SE DIVI NOLETU: Đoković je s druge planete, on maltretira protivnike!

Na internetu iz minuta u minut izlaze hvalospevi na račun srpskog šampiona koji će u nedelju napasti četvrtu titulu na Australijan openu. Komentatori ESPN-a: Marej i Federer neka promene kanal

  • 2

Može li neko da zaustavi ovakvog Novaka Đokovića koji je protutanjao kroz polufinale Australijan opena protiv Davida Ferera?

Ovo je pitanje koje se postavljalo na društvenoj mreži Tviter po završetku vrlo ubedljivog meča svetskog broja jedan, a među impresioniranima su bile i svetske poznate ličnosti.

- Neverovatno izdanje Đokovića, ono je bio besprekoran tenis. Izgubiti samo sedam poena u ukupno 11 servis gemova je impresivno za svaku statistiku - napisao je čuveni Bred Gilbert.

What and amazing display from the Djoker that was flawless tennis, and to only lose 7 points in 11 serv games is off the charts

— Brad Gilbert (@bgtennisnation) January 24, 2013

Američka teniska legenda Džim Kurijer je, takođe, bio oduševljen Noletovom partijom.

- Ferer je večeras izmaltretiran - "tvivtovao" je Amerikanac, a zanimljiv je bio i razgovor dvojice komentatora.

- Misliš li da Endi (Marej) i Rodžer (Federer) gledaju ovaj meč sada? - Sigurno. - Šta li misle? - "Menjam kanal" - razgovor je dvojice komentatora sa američke TV stanice ESPN.

Odazvali su se i srpski sportisti, a prvi među njima Janko Tipsarević, kome je na kratki "tvit" "6:2, 6:2, 6:1" fudbaler Bojan Đorđić odgovorio: "Polako, polako... Nole je sa druge planete."

Najbolji svetski teniser je imao simpatije prema kapitenu košarkaša Crvene zvezde koji mu je napisao "Bravo". Odgovor finaliste Australijan opena, odnosi se i na klub za koji navija - Crvenu zvezdu.

 SVETSKI MEDIJI: Srušio, uništio, demolirao...!

Nije bilo lako španskim novinarima da pišu izveštaje posle debakla njihovog predstavnika. Em Rafael Nadal ne može nikako da krene u nastavak karijere, em onaj koji ga "menja" nije ni do kolena Đokoviću, koga u Španiji vide kao jedinu prepreku španskim teniserima na putu ka vrhu sveta.

"Đoković je uništio Ferera" i "Đoković je srušio Ferera" su prvi naslovi na španskim onlajn izdanjima "Marke" i "Mundo deportiva". As je dodao još i "počistio".

"Eurosport" je birao reči i na kraju se zaustavio na izrazu "demoliranje", kojim je praktično sve rečeno, kako je zapravo tekla priča u polufinalu Australijan opena.

Francuski "Lekip" u izveštaju objašnjava da je Novak igrao sa pola snage i da ukoliko ponovi ovakvu igru, trofej ostaje u njegovim rukama.

"Yahoosports" očaran igrom našeg tenisera izveštaj počinje naslovom "Besprekorni Novak srušio Ferera".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba Srbic

    24. januar 2013 | 15:08

    Svaka cast NOLE genije, cestitamo! Gledao sam mec sa dosta entuzijazma bio fantastican. Jos finale pa da potvrdi No.1 ATP

  • PRAVI SRBA SRBIC

    24. januar 2013 | 23:21

    NOLE PRAVI SRBIN

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA