Superboul koristi za promociju gej brakova

- Odrastao sam među gej ljudima i znam kakav im je život. Mnogo problema imaju i vreme je da to prestane. I oni su ljudi, kao i mi, a za mene je gora stvar kada se pijana Britni Spirs uda a onda, kada se otrezni, poništi brak - rekao je lajnbeker Rejvensa

  • 2

Lajnbeker Baltimor rejvensa Brendon Ajanbadeho, momak koji će protiv San Franciska igrati u Superboulu, najveći sportski događaj u SAD iskoristiće i za, kao sugerišu američki mediji, promociju gej brakova!

Izvori ne navode na koji način će to uraditi, ali je jasno da će nekoliko desetina miliona ljudi imati priliku da ga vide. Usput, Brendon je u datoj izjavi insistirao na "toleranciji i moralnom liberalizmu pošto zna koliko su šikanirane osobe homoseksualne orijentacije".

- Odrastao sam među gej ljudima i znam kakav im je život. Mnogo problema imaju i vreme je da to prestane - rekao je Ajanbadeho i dodao:

- I oni su ljudi, kao i mi. Društvo mora da se ponaša tolerantnije, a za mene je gora stvar kada se pijana Britni Spirs uda a onda, kada se otrezni, poništi brak!

Zašto je spomenuti ragbista u izjavu "ubacio" Britni Spirs - ne znamo, ali ćemo njegove Rejvense gledati 3. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Павле Мојсије Јовић

    24. januar 2013 | 19:20

    guranje znojavih muškaraca pravi muški sport ahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA