FSS mlade dao Radovanu Ćurčiću

Na sastanku Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, kojim je predsedavao Tomislav Karadžić, izabran Stručni odbor u kome su Ljubiša Tumbaković, Aleksandar Janković, Savo Milošević i još osmorica iskusnih fudbalskih radnika

  • 0

Fudbalski savez Srbije (FSS) imenovao je Radovana Ćurčića za selektora mlade nacionalne reprezentacije. Bivši trener ivanjičkog Javora i u jednom periodu vršilac dužnosti selektora A državnog tima, vodiće naše mlade fudbalere u narednom takmičarskom ciklusu − ka Prvenstvu Evrope, koje se 2015. godine igra u Češkoj.

Na sastanku Odbora za hitna pitanja FSS, kojim je predsedavao predsednik Tomislav Karadžić, za selektora ženske kadetske reprezentacije Srbije izabran je Goran Sretenović, a za koordinatora instruktorske službe Milan Ðuričić, sa mandatom do septembra ove godine, do kada su pod ugovorom i instruktori nacionalnog Saveza.

Usvojen je i predlog Trenerske komisije oko sastava budućeg Stručnog odbora, čiji predsednik će biti Branko Babić. Za članove Stručnog odbora izabrani su Aleksandar Janković, Sergej Ostojić, Marko Stojanović, Miloljub Ostojić, Branko Babić, Ljubiša Tumbaković, Miodrag Martać, Marko Nikolić, Milan Rastavac, Aca Kovačević i Savo Milošević.

Takođe je odlučeno da se Ðorđe Stefanović isključi iz Izvršnog odbora FS Srbije, jer više nije član FK Crvena zvezda, koja ga je predložila za članstvo. Umesto Stefanovića, na nekoj od narednih sednica IO biće izabran novi član ovog tela. Milivoj Mirkov će u narednih godinu dana vršiti funkciju komesara za bezbednost, koju je obavljao i do sada. Mirkov je na prošloj sednici imenovan i na mesto oficira za integritet FSS-a.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA