MURINJO: Za Kaku je najbolje da pređe u Milan, možda se i ja vratim u Inter

- Sutra punim 50 godina, što znači da sam još mlad za trenerski posao i da je preda mnom još najmanje 20 godina trenerskog posla. Povratak u Inter je moguć scenario. Zašto da ne? - rekao je portugalski stručnjak

  • 0

Kaka je bio na korak od povratka u svoj voljeni Milan, pa je čak pristao da smanji platu sa 10,5 na 6 miliona evra, ali sedmostruki osvajač Lige šampiona nije našao zajednički jezik sa devetostrukim osvajačem. Činilo se da je transfer propao, ali prema rečima Realovog trenera Žozea Murinja može se indirektno zaključiti da je transfer moguć.

- On kao prvo mora da bude srećan čovek. Mislim da bi najbolja solucija za njega bila da se vrati u Milan, jer bi tako opet bio srećan. Ali, trenutno je on igrač Reala - rekao je Murinjo.

Kako italijanski mediji navode, Milan još nije odustao od Kake, a do kraja prelaznog roka je ostalo šest dana. Menjali su Zakarda za Mesbaha, pa nisu potrošili novac, ali bi u Zenit mogao da ode Ignasio Abatešto bi možda donelo sredstva za dovođenje Brazilca ili Marija Balotelija.

Murinjo je osovjio svoj drugi trofej Lige šampiona sa gradskim rivalom Kakinog bivšeg (budućeg) kluba, pa nije isključio ni sopstveni povratak u Inter.

- Sutra punim 50 godina, što znači da sam još mlad za trenerski posao i da je preda mnom još najmanje 20 godina trenerskog posla. Povratak u Inter je moguć scenario. Zašto da ne? - rekao je Murinjo.

On će gotovo sigurno napustiti Real, ako ne osvoji trofej u Ligi šampiona. Ipak, kaže da je lista favorita za osvajanje ovog takmičenja poduža.

- Svi pričaju o Realu, Barselon i Mančester junajtedu kao prvim favoritima. Ali, ja kao velike kandidate za osvajanje Lige šampiona vidim Juventus, Borusiju iz Dortmunda i Bajern. Juventus je snažan tim koji može da se reši bremena favorita pričom da su posle dužeg vremena u nokaut fazi Lige šampiona i da nisu dovoljno iskusni. Ali, svima je jasno da to nije baš tako... - proučio je Murinjo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA