MIHAJLOVIĆ: Uložio bih u Balotelija, dobro je što se Stanković vratio

- Pričao sam sa Manćinijem i on mi je rekao gde će Baloteli igrati u budućnosti, ali ne smem to da otkrijem - rekao je Mihajlović uz osmeh u gostovanju na italijanskoj televiziji "Skaj"

  • 0

Siniša Mihajlović, strateg srpske reprezentacije, bio je gost na italijanskoj televiziji "Skaj", gde je pričao o mnogim zanimljivim aktuelnostima, uglavnom u italijanskom fudbalu, o Mariju Baloteliju, Nikolasu Anelki, koji je došao u Juventus, i o ostalim eventualnim pojačanjima i odlascima.

Poznato je da su Mihajlović i sadašnji trener Mančester sitija Roberto Manćini dobri prijatelji, pa kako Manćini veruje u Marija Balotelija, tako isto i Miha smatra da je tamnoputi Italijan vrhunski napadač.

- Baloteli je definitivno igrač u koga bih uložio pare. Kada bih ja bio trener nekog italijanskog kluba, ne bih razmišljao da li da ga dovedem. Vredi svaki evro i ima potencijal da postane jedan od najboljih na svetu. Ako bi se vratio u Italiju, mislim da bi se i smirio. Ali, potrebno je naći i nekog iskusnijeg ko bi pričao sa njim van terena - rekao je Mihajlović.

Mihajlović je dodao i da zna gde će kontroverzni Super Mario nastaviti karijeru.

- Pričao sam sa Manćinijem i on mi je rekao gde će Baloteli igrati u budućnosti, Ali, ne smem to da otkrijem - rekao je Mihajlović uz osmeh.

Tokom emisije prokomentarisao je i dolazak Anelke u Juventus.

- Anelka je dobro pojačanje za Ligu šampiona, ali samo ukoliko ima motiv da igra na najvećoj sceni. Jasno je da Juventusu treba igrač koji će davati golove, odnosno koji će imati visok procenat realizacije - rekao je Mihajlović.

Osvrnuo se i na dugo očekivani povratak Dejana Stankovića, koji opet trenira punom parom u Interu, posle serije povreda.

- Čujem da Inter želi Paulinja iz Korintijansa. Verujem da bi on bio dobro pojačanje jer bi igrač njegovih kvaliteta značio svakoj ekipi. Međutim, Interu je u dosadašnjem delu sezone bio potreban i jedan zadnji vezni sa "mekanom loptom". Stankovićev povratak rešava taj problem - zaključio je Siniša Mihajlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA