IZBAČEN: Policija izvela Kežmana iz ženinog stana?

Nekadašnji fudbalski reprezentativac isteran je, uz intervenciju policije, iz stana u kojem živi njegova još uvek zakonita supruga Emilija sa decom

  • 7

Nekada ljubimac crno-belog "juga", bivši reprezentativac naše zemlje u fudbalu Mateja Kežman ponovo je dospeo u žižu javnosti. Na njegovu žalost, ne zbog golova ili driblinga, već zbog privatnog života.

Naime, kako piše beogradski list "Alo", on je u petak predveče uz intervenciju policije isteran iz stana u kojem sada živi njegova još uvek zakonita supruga Emilija sa decom.

- Kežmanov povod za viku, pretpostavljam, bio je intervju koji je pre nekoliko dana dala Emilija, u kojem je spomenula da nije brižan otac i da se za decu raspituje preko SMS poruka - između ostalog je rekao izvor Alo.

- Uplašena, Emilija je pozvala policiju, koja je brzo došla. Dok ih nije videla na vratima, Emilija je bila u panici - dodao je izvor lista "Alo".

I Emilija i Mateja su dali izjave policiji, a upitani da prokomentarišu situaciju, supruga nekadašnjeg fudbalera je rekla da ne može da daje informacije, dok je budući tata (sa novom devojkom) dao dijametralno različit odgovor:

- Ima li kraja lažima i glupostima?! - rekao je Kežman, i iziritiran pozivom novinara dodao:

- Razapeli ste Gospoda Isusa Hrista, pokušavate isto sa mitropolitom Amfilohijem, vladikom Artemijem, pa šta ja jadni mali i grešni mogu da očekujem od vas... Da vam Bog oprosti svaku laž i svako slovo koje ste napisali.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo / Foto: Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joca

    26. januar 2013 | 00:59

    Kežmane grešniče pokaj se. Kakav si ti to otac? Oženjen, a nisi pored žene i dece. Stidi se. Jako se ružno i nehrišćanski ponašaš. Sramoto ne zovi sebe vernikom jer ženi ne možeš biti veran a kamoli Bogu.

  • olivera

    26. januar 2013 | 02:36

    Sram te bilo i tebe i tu hohstaplerku koja se slika bez i malo stida i srama i pokazuje stomak, dok to njegova deca gledaju.Mucenice Mateja,neka ti Bog oprosti, zaslepljen tom sponzorusom ne znas sta radis.Fuj.....

  • mabula

    26. januar 2013 | 10:34

    Kežman je dobar čovek i divan otac. Njegovoj deci ništa ne fali. To što mu nije uspeo brak ne znači da treba da legne i crkne, nego da se život nastavlja. Nemojte da osudjujete na osnovu 3 informacije iz novina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA