SAMARDŽISKI: Brat nije pričao sa mnom dok sam igrao za Partizan

"Pre četiri godine sam bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu, bio sam uzbuđen, jer mi je cela familija 'crveno-bela', ali je transfer propao"', rekao je novi centar Zvezde

  • 5

Novi centar Crvene zvezde TelekomPredrag Samardžiski kaže da je cela njegova porodica zvezdaški nastrojena i da su svi jedva čekali da pređe među "crveno-bele"!!! On je istakao da njegov rođeni brat nije pričao sa njim dok je bio član Partizana.

- Kontakti sa Zvezdom su postojali, ali nisam želeo ništa da pričam dok se posao nije priveo kraju. Pre četiri godine sam bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu, bio sam uzbuđen jer mi je cela familija "crveno-bela", ali je transfer propao. Sećam se da sam tada bio u poseti bratu u vojsci i kada su mi javili da je prelazak gotova stvar, brat je od sreće skakao po kasarni.

- Ipak do realizacije transfera nije došlo. Cela porodica je tada bila razočarana, a koliko svi vole Crvenu zvezdu govori podatak da brat nije sa mnom želeo da razgovara dok sam igrao za Partizan - rekao je Samardžijski za "Sportski žurnal".

Makedonski reprezentativac je objasnio i kako je došlo do po mnogima iznenadnog povratka u Beograd:

- Bio sam blizu odlaska u Galatasaraj, ali mi je Houkins "pomogao" da ostvarim dečački san. On je pao na doping testu, pa su Turci morali da traže rešenje na drugoj poziciji. Onda se javila Zvezda.

- Rekao sam menadžeru da bez razmišljanja prihvatam ponudu. Rukovodstvo Lietuvos Ritasa je malo odugovlačilo sa ispisnicom, pošto su deficitarni na poziciji centra, ali se sve ipak pozitivno završilo.

- Rok za prijavu igrača za Evrokup ističe u ponedeljak, tako da ću braniti boje Crvene zvezde u preostala tri susreta. Neću biti u ekipi u nedelju protiv MZT-a, ali sam na parketu već u sredu, kada čekamo UNIKS - rekao je Samardžijski.

(Telegraf.rs / Žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hank Moody

    26. januar 2013 | 23:58

    DRVO!

  • kiza

    27. januar 2013 | 10:41

    Kakvo proreravanje,dok je igrao u Partizanu,pricao je da je oduvek navijao za Partizan,a sada...Da budemo ískreni on je prosecan igrac i nista vise od toga.

  • Sasa

    27. januar 2013 | 14:23

    Kakva divna porodica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA