SERIJA A: "Leteći magarci" preleteli Lacio

Kjevo u prvom meču 22. kola Serije A u Rimu savladao Lacio (1:0). Strelac jedinog gola Alberto Paloski, igrač Milana koji je na pozajmici u ekipi iz Verone

  • 0

Lacio je i pre dve sezone sjajno krenuo i držao se otprilike do polovine prvenstva u samom vrhu, ali je onda krenuo polako da pada.

Ekipa iz Rima je u prvom meču 22. kola Serije A izgubila na svom "Olimpiku" od Kjeva (1:0). Rimljani dobro guraju, i nalaze se na deobi drugog mesta sa Napolijem, ali i sa pet bodova zaostatka za vodećim Juventusom, međutim... Čim u sastavu nije najbolji strelac ekipe Miroslav Klose, onda ima problema.

Lacio je ove sezone postigao 32 gola, a trećinu je postigao vremešni Nemac, pa i ne čudi odakle problemi u napadu.

I pored svega toga, domaći su bili bolji tokom celog meča, ali su ipak izgbili, pošto je Alberto Paloski u 61. minutu postigao svoj šesti gol u desetoj utakmici ove sezone i popeo svoj tim za jedno mesto na tabeli, pa sada Kjevo zauzima 11. poziciju.

U drugom meču dana Juventus dočekuje na svom stadion nekadašnjeg posrbulog prvaka Đenovu za koju igra srpski internacionalac Boško Janković.

Ako bi Juve ostvario pobedu, do sutra bi odmakao na tabeli i povećao prednost na osam bodova, bar do sutra i do meča Parma - Napoli.

REZULTATI 22. kola:

Subota:

Lacio - Kjevo 0:1

(Paloski 61)

Juventus - Đenova

Nedelja:

Bolonja - Roma 12.30

Atalanta - Milan 15.00

Kaljari - Palermo

Katanija - Fiorentina

Parma - Napoli

Sampdorija - Peskara

Udineze - Sijena

Inter - Torino 20.45

TABELA: Juventus 48, Napoli 43, Lacio 43(+1), Inter 39, Fiorentina 36, Milan 34, Roma 33, Katanija 32, Parma 31, Udineze 30...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA