ŠVEĐANI ODBILI ZVEZDU: Bakman ne dolazi!

Transfer "igrica" hoće-neće, hoće-neće, između beogradskih "crveno-belih" i AIK-a na kraju se završava loše po klub sa "Marakane" i transfer Niklasa Bakmana propada

  • 0

U proteklih nekoliko dana pojavljivale su se razne informacije koje su dovodile štopera AIK-a Niklasa Bakmana u vezu sa Crvenom zvezdom, pa je zatim taj transfer okarakterisan kao spekulacija, ali na kraju se ipak pričalo kako bi mogao da dođe na pozajmicu. Na kraju, od svega ništa!

Švedski AIK je odbio ponudu Crvene zvezde za štopera Niklasa Bakmana, piše tamošnji portal fotbollskanalen.se.

Čelnici srpskog vicešampiona su reprezentativca Švedske želeli da dovedu na pozajmicu, ali su iz AIK-a imali drugačije viđenje kada je Bakman u pitanju.

- Nije došlo do dogovora sa Crvenom zvezdom, jer AIK želi isključivo da proda Bakmana. Igrač je takođe bio neodlučan po tom pitanju - rekao je menadžer fudbalera Patrik Merk.

Bakmanov ugovor ističe krajem 2014. godine i stoga ne mora da čudi činjenica što su čelnici švedskog kluba odlučni u nameri da prodaju igrača, a ne da ga šalju na pozajmicu.

"Crveno-beli" će novog štopera morati da potraže na drugom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA