BINIĆ: Čović plaši i ucenjuje

- Koliko sam upoznat, zagovornik je i ideje da Zvezda prosi od bivših igrača! Kao mi smo ludaci, damo novac i ne znamo kud ide. A, godinama smo pomagali klub, minus bivao sve veći. Nije u redu ni što otpisuje dugove, umesto da obelodani ko ih je napravio - rekao je nekadašnji fudbaler

  • 3

Dragiša Binić, nekada najbrži fudbaler naše zemlje i jedan od najzaslužnijih igrača Crvene zvezde kada je stigla do pehara Lige šampiona i Interkontinentalnog kupa, danas je veliki "opozicionar" Nebojši Čoviću.

Binić je u izjavi za beogradski "Žurnal", rekao da ne zna šta je Čovićev posao, ali i da se ništa ne bi desilo da on ode sa pozicije potpredsednika fudbalskog kluba.

- Koliko sam upoznat, zagovornik je i ideje da Zvezda prosi od bivših igrača! Kao mi smo ludaci, damo novac i ne znamo kud ide. A, godinama smo pomagali klub, minus bivao sve veći. Nije u redu ni što otpisuje dugove, umesto da obelodani ko ih je napravio. Što plaši ljude trenutnom pozicijom, ucenjuje bez objašnjenja. I, šta je uradio u minula dva i po meseca? E, ja ću da kažem – ništa naročito! - rekao je Binić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    26. januar 2013 | 22:49

    Pa pitajte ga zasto ce da nam nova oprema bude marke PUMA... Slucajno i zvezda u basketu nosi PUMA, a sta mislite zasto? E pa tu stupa Covic...

  • mici

    26. januar 2013 | 22:25

    Covic je tu najbolji, govori tacno onako kako jeste, realan je i vidim da ima strategiju!

  • hmickey

    26. januar 2013 | 23:13

    U basketu nosimo adidas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA