VERMEZOVIĆ: Igrač Partizana ne sme da zarađuje više od 150.000 evra

Trener Partizana otkrio da je sportski direktor Ljubiša Tumbaković predložio novi pravilnik o visini ugovora za prvotimce "crno-belih"

  • 0

Uprava FK "Partizan" tražila je hitno smanjenje troškova u novoj godini što su sportski direktor Ljubiša Tumbaković i trener Vladimir Vermezović rešili da sprovedu u delo.

Trener Vermezović složio se sa planom i predlogom sportskog direktora da godišnja zarada fudbalera Partizana ne sme da prelazi 150.000 evra.

- Nadam se da ćemo istrajati u tom stavu, da neće više biti gađanja ugovorima i da niko neće preći tu cifru od 150.000 evra. Nema potrebe za razbacivanjem, dovoljno je da uslovi budu fudbalski skromni, a mnogo dobri, imajući situaciju u društvu u vidu - rekao je Vermezović za "Žurnal".

On je dodao da je Mohamed Kamara, koji je nekoliko puta odbio da potpiše novi ugovor, i dalje dobrodošao u tim.

-Ukoliko pristane da se uklopi u naše uslove, uvek je dobrodošao. Ako mu zahtevi budu enormni nećemo praviti jaz u ekipi. Ukoliko ostane, trudićemo se da ga maksimalno iskoristimo do juna. Nikad se ne zna šta će biti kasnije, možda dobijemo na lotou, pa mu ponudimo džak para - šaljivo je zaključio trener Partizana.

(Telegraf.rs / Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA