NIJE SVE U PARAMA: Odbio tri puta veći ugovor!

Posle doping skandala sa krilnim igračem Dejvidom Hokinsom, čelnici Galatasaraja agresivno krenuli u potragu za zamenom. Blejk Šlib iz Šalona odbio 300.000 evra do kraja sezone

  • 0

Ako je verovati francuskim portalima, uprava Galatasaraja, košarkaškog tima, ponudila je tri puta veću platu od sadašnje Blejku Šlibu, jednom od najboljih igrača Šalona.

Galatasaraj je u problemu zbog doping skandala Dejvida Hokinsa i veoma brzo želi da popuni nastalu prazninu. Hokins je otpušten, a Šlib je prvi pik. Međutim, prema navodima Remija Delpona, generalnog menadžera Šalona, Šlib je odbio 300.000 evra, koliko su mu Turci nudili.

Rekosmo, to je tri puta više nego što će u Šalonu dobiti do kraja sezone. Usput, i sam klub bi dobio isti iznos za "slobodu". Podsetimo, 300.000 evra je, recimo, Makabi dao Širokom za sjajnog centra Darka Planinića, koji je dres "ponosa Izraela" obukao pred Novu godinu.

(Telegraf.rs / Foto: Atelier Muzard)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA