MUDRINSKI: Nisam nervozan što nisam dao gol, biće ih!

Mladi napadač izjavio da ga je mučila tetiva i da ne pridaje veliki značaj tome što u prva dva pripremna meča nije postigao gol

  • 0

Ognjen Mudrinski prvi put je na pripremama sa Crvenom zvezdom i nije mu teško da trenira ni kada ga muči povreda. Korpulentni napadač bio je najsvetlija tačka tokom jeseni među izabranicima Aleksandra Jankovića i da nije bilo njegovih golova, srpski šampionat praktično bi već bio rešan.

O tome kako je u Antaliji, Mudrinski je za klupski sajt rekao:

- Iz dana u dan sve nam je lakše. U prethodne dve nedelje na programu su bila suva trčanja koja kod nas igrača nikada nisu aktuelna niti popularna. Međutim, sve mora da se prođe ako želimo da napravimo rezultat. Trener Janković počeo je da nas relaksira i opušta od teških napora, ulazimo u seriju utakmica, i verujem da je najteži deo prošao.

U prva dva kontrolna meča protiv Ejupspora i Berlin Atletika Mudrinski nije pogađao mrežu, ali nije mnogo zabrinut zbog toga.

- Nisam nimalo nervozan zbog toga što nisam postigao gol. Pripremni period je izuzetno težak, noge su nam olovne i ne brine me što još nisam zatresao mrežu. Vremenom će sve to doći na svoje, a samim tim i golovi - ubeđen je Mudrinski, koji nije sasvim spreman ušao u te mečeve.

- Imao sam problema sa tetivom, ali sada je sve u redu. Uspela je da izdrži sve napore, išao sam preko granice bola, i što je najvažnije nisam izgubio treninge - zaključio je napadač "crveno-belih".

(Telegraf.rs / Izvor: Crvenazvezdafk.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA