NOVI KIKS: Partizan izgubio od Sevastopolja (VIDEO)

Kombinovani i značajno podmlađeni sastav "crno-belih" poražen od ukrajinskog drugoligaša u drugom kontrolnom meču u Turskoj (2:1)

  • 2

Za razliku od večitog rivala Crvene zvezde, koja je zabeležila i treću pobedu u trećem meču na pripremama u Antaliji, Partizan je zabeležio i drugi poraz na pripremam u Beleku.

Posle Ciriha, meru "crno-belima" uzeo je i ukrajinski Sevastopolj 2:1.

Partizan: Živković, M. Živković, Tomašević, Stanković, Lazevski, Medo Kamara, Brašanac, Aškovski, Knežević, Babić, Mitrović.

PARTIZAN - SEVASTOPOLJ 1:2

Strelci: Šćepović u 90. minutu za Partizan i Žabokrickij u 64. i Tančik u 70. za Sevastopolj.

U prvom poluvremenu Partizan je bio mnogo bolji, imao više šansi, ali nije uspeo da ih realizuje. Ukrajinci su imali dve poluprilike, ali ni oni nisu uspeli da dođu do gola u prvom delu utakmice.

Ukrajinci su bolje krenuli u drugom poluvremenu i prvi zapretili, ali i tad su bili neprecizni.

Vladimir Vermezović je na 30 minuta pre kraja odlučio da napravi nekoliko izmena. Pa je sastav tima iz Humske izgledao ovako: Živković, M. Živković, Tomašević, Stanković, Lazevski, Medo, Brašanac, Aškovski (A. Živković od 60′), Knežević (Ilić od 60′), Babić (Janković od 60′), Mitrović (Šćepović od 60′).

Promenu većine sastava iskoristili su Ukrajinci, koji su za šest minuta postigli dva gola i stigli do kapitalne prednosti.

Partizan je u drugom poluvremenu možda bio oštećen za još jedan penal, ali su ipak uspeli da stignu do gola. Ovaj put to nije bio golman, nego je strelac bio Marko Šćepović, koji je silovitim šutem  iz slobodnog udarca u poslednjem minutu utakmice doneo svom timu utešni pogodak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA