NOLE IMA NOVI PLAN: Mogu da osvojim i Rolan Garos

"Imam dosta samopuzdanja i nema razloga da ne verujem da mogu da osvojim Pariz, ali i da ostanem prvi teniser na kraju godine", poručio je srpski as

  • 0

Najbolji teniser planete i čovek koji je ušao u istoriju kao trostruki osvajač Australijan opena, Novak Đoković, poručio je da nema nameru da stane na ovom uspehu. On želi i veruje da će ove sezone konačno kompletirati svoju zbirku trofeja jedinim koji mu nedostaje - Rolan Garosom.

Nole je posle uspeha u Australiji, na konferenciji za medije odgovarao na razna pitanja novinara, a neka su bila vezana i za turnir u Parizu koji nikada nije osvojio.

- Sada je prioritet da uživam u tituli, jer u životu nemate mnogo prilika da osvojite grend slem. Onda se vraćam nastavku sezone. Dejvis kup je tu, igra se na šljaci u dvorani.

- Posle mi ostaje još pet meseci do Rolan Garosa. Prošle godine sam prvi put igrao u finalu protiv Nadala, a on je uvek favorit na toj podlozi. Ali ako nastavim da igram ovako i ako budem zdrav, imam šanse.

Na pitanje kada bi mogao da bira da li bi voleo osvajanje Rolan Garosa ili da ostane prvi teniser na kraju sezone, Nole je odgovorio:

- Hoću obe stvari. Nema razloga da ne budem samouveren. Želim sve i mogu to da osvojim - poručio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA