BOŽIĆ PONOVO U PARTIZANU: Pomoćni trener Vujoševiću!

Dugogodišnji kapiten Partizana večeras debituje na mestu trenera protiv Radničkog u Kragujevcu

  • 0

Nekoliko dana posle odlaska Miloša Vujanića sa mesta pomoćnog trenera KK Partizan, srpski šampion i njegov trener Duško Vujošević su spronašli zamenu u liku legendarnog kapitena - Petra Božića.

Dugogodišnji kapiten crno - belih debitovaće večeras na utakmici ABA lige između Radničkog i Partizana.

Božić se pojavio na današnjem treningu u Jezeru u svojstvu Vujoševićevog pomoćnika, kojem je dugi niz godina bio produžena ruka na parketu dok je kao igrač predvodio tim iz Humske.

- Dobio sam ponudu od Partizana da budem deo stručnog štaba, najbolje moguće mesto za moj budući poziv. Najbolje što je moglo da mi se desi posle igračke karijere je da dobijem šansu u klubu u kome sam stekao najveću afirmaciju, najveći uspeh, pored trenera uz koga sam se i najviše afirmisao kao igrač.

- Upoznat sam sa načinom rada i odnosa svih ljudi u Partizanu prema košarci i srećan sam što ću biti u klubu u kom sam kao igrač najviše vremena proveo - rekao je Pera Božić za zvanični sajt kluba.

Božić je prošlog leta prekinuo saradnju sa crno - belima, potpisao ugovor sa Metalcem iz Valjeva, ali je pre nedelju dana raskinuo ugovor sa članom KLS.

Nije puno čekao, ubrzo se vratio na mesto uspeha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA