KK ZVEZDA: Nema više karata za Uniks!

Navijači su razgrabili karte za dva i po sata za četvrto kolo Last 16 Evrokupa, a svi treba da ispoštuju novi režim ulaska u dvoranu "Pionir"

  • 0

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom saopštio je da su sve karte za utakmicu četvrtog kola L grupe LAST 16 faze Evokupa sa Uniksom rasprodate za manje od dva i po sata.

Sa prodajom ulaznica na svim prodajnim mestima "Eventima" krenulo se u ponedeljak u 13 sati, a nešto pre 15 sati i 30 minuta stigla je informacija da su sve karte rasprodate, pa će izabranici Vlade Vukoičića ponovo imati podršku punog "Pionira".

Tokom vikenda u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu organizovana je zamena ulaznica za sve one koji sa uredno kupljenim kartama, zbog problema sa falsifikovanim ulaznicama, nisu mogli da uđu u dvoranu na meč sa Galatasarajem.

U subotu i nedelju na ovaj način zamenjeno je ukupno 496 originalnih ulaznica (88 tribina D, 144 tribina C, 108 tribina B, 88 tribina A, 39 partera i 29 loža) i taj kontigent karata za meč sa ekipom iz Kazanja bio je povučen iz prodaje.

Utakmica sa Uniksom na programu je u sredu u 19.30, direktan prenos obzebeđen je na TV B92, a sve navijače koji imaju ulaznice podsećamo da od utakmice sa MZT-om važi novi režim ulazaka.

Svi oni sa sezonskim ulaznicama za A i B tribinu ulaziće na ulaz A, a sa dnevnim kartama za ove tribine na ulaz B. Oni sa godišnjim kartama za tribinu C i D, ulaziće na ulaz D, a sa dnevnim kartama za ove dve tribine na ulaz C.

Vlasnici sezonskih karata za parter B, belu ložu i parter 4 ulaziće na PARTER ULAZ B, a oni sa dnevnimm kartama za ovaj deo gledališta ulaziće na PARTER ULAZ 4. Svi oni sa sezonskim kartama za Plavu ložu, ložu i počasna mesta ulaziće na službeni ulaz. Svi oni koji poseduju ulaznice za VIP ložu ulaziće na VIP ulaz 1.

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA